Taxatie van commercieel vastgoed

Gezien de huidige economische omstandigheden worden banken in toenemende mate door de Nederlandse Bank en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) verplicht tot het taxeren van de waarde van commercieel onroerend goed vanwege aangescherpte regelgeving. SRMT Registermakelaars en Taxateurs erkent het belang van een nauwkeurige en betrouwbare taxatie taxatie voor uw onderneming.


Professionele taxatiediensten voor diverse bedrijfsobjecten

Ons team van gekwalificeerde taxateurs biedt ondersteuning bij de taxatie van uiteenlopende bedrijfsmatige onroerendgoedobjecten, zoals industriële panden, winkels en kantoorruimtes. Wij hanteren de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed die in lijn is met zowel nationale als internationale standaarden, waaronder de International Valuation Standards (IVS) en European Valuation Standards (EVS), om consistentie en transparantie in onze taxaties taxaties te waarborgen.

Uitgebreid aanbod aan taxatiediensten

Naast reguliere taxaties bieden wij tevens de mogelijkheid tot het uitvoeren van WOZ contra taxaties voor cliënten die de hoogte van hun WOZ-beschikking in twijfel trekken. Het komt regelmatig voor dat de door gemeenten vastgestelde waarde als te hoog wordt ervaren. Onze taxatierapporten worden door een breed scala aan financiële instellingen geaccepteerd, waaronder ING, ABN Amro, Rabobank en SNS Bank.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u van plan uw bedrijfsonroerend goed te laten taxeren? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met SRMT Registermakelaars en Taxateurs. Onze deskundigen staan tevens klaar om u te adviseren over verkoop, verhuur en financiële aspecten met betrekking tot uw commercieel vastgoed. Wij bieden onze expertise aan om u optimaal te ondersteunen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bedrijfstaxatie Rotterdam

Taxatie bedrijfsmatig vastgoed